2 years of shame!

Dear hater, är det detta du vill ha? Ett bloggkrig för att du ska få dina 2 minutes of fame? Jag skäms för din skull och jag hoppas att du gör om och gör RÄTT! Du har inte bara gett dig på mig och mina kollegor, utan även min älskade vän, en av Sveriges största mode/skönhets bloggare. Förstår du inte själv att den som kommer att förlora i slutändan är endast du själv?

All denna hysteri och drama för att få extra trafik till din blogg, ord kan inte beskriva vad jag känner just nu. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Du påstår att jag inte vill lösa denna konflikt, vilket är en enda stor lögn.
Jag har gett dig otaliga chanser att försöka lösa detta på ett vuxet sätt via telefon, vilket du har avböjt.

Du valde att starta ett bloggkrig, drama, nätmobbning enbart på grund utav att du har blivit nekad att komma in i en grupp på Facebook. Har inte mer att tillägga. Kommer låta dig kriga mot dig själv och dina egna tankar. Inget eller ingen kan fälla mig. Dina 2 minutes of fame kommer att bli 2 years of SHAME!

Jag har sagt min sanning idag inför flera tusen tittare, jag har inget att dölja så du kan ta dina hot någon annanstans. Se till att städa rent framför din egen dörr innan du dömer någon annan! Good luck with your warzone! Ciao!

Gillar

Kommentarer

Johanna Paananen
Johanna Paananen,
Vinna=vilja
Linda
Linda,
Hahahaha. Den här personen är helt ute och cyklar. Fattar hon inte att en sån här hype oftast skjutis i höjden för att sedan falla pladask? Hon kan inte ha alla indianer sittandes i kanoten, inte alla flingor i paketet. Hon rider på en våg av negativitet just nu, får det negativa att se ut som en fördel för henne. Vem fan vill bli igenkänd för att vara en riktig skitsnackare? Vi såg din LIVE igår och dina trogna följare verkar ha exakt samma synsätt på henne. Folk förklarade för dig att hon var en illa omtyckt modd (vilket hon gott och väl kunde få höra).

Grattis patetisk, du är känd för att vara den mest hatade tjejen på nätet - Hur känns det?? Och din blogg besöks endast för att du kör dina patetiska lockbates, inte för att folk bryr sig om vem du är på riktigt...hahahahahahahahahahahahahaha kunde inte bli pinsammare.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229