5 saker du inte visste om mig!

Hey! Tusen tack till er alla för den otroligt fina respons som ni har gett mig sedan jag återupptog mitt bloggande! Ni är verkligen fantastiska!

Många utav er underbara människor har under lång tid utmanat mig till att göra ett blogginlägg om ”5 saker som ni inte visste om mig” och givetvis antar jag idag denna utmaning, so here it comes!

1. Jag har haft OCD (tvångstankar) under största delen utav mitt liv. Jag klarar inte av att någon annan exempelvis diskar min disk eller organiserar i mina skåp. I de flesta butiker som jag besöker, vilket är många, slutar det med att jag organiserar deras hyllor! Besöker jag en matbutik så händer det ofta att jag fastnar vid vissa hyllor för att organisera och värst är det vid deras läsk-sektion. Allt måste se snyggt och fräscht ut. Det har till och med hänt att jag har packat upp deras kartonger för att ställa upp varorna på sin plats och avslutar med att snyggt vika ihop kartongen och kasta den.

2. Jag HATAR att ha torra händer eller fötter, jag får fullkomlig PANIK och därför har jag alltid med mig bodylotion i min väska. Skulle jag mot förmodan sova borta och ha glömt att packa med min kräm så kan jag inte somna utan ligger och vrider och vänder mig i flera timmar. Paniken är alltså TOTAL!

3. Jag har inte alltid varit överviktig (viktig har jag dock alltid varit), jag har lidit utav både bulimi och oidentifierad ätstörning och har således periodvis varit väldigt smal. Idag trivs jag dock med min kropp även om jag för hälsans skull borde träna mer och äta bättre.

4. Jag har en funktionsnedsättning/handikapp. Jag föddes med en sjukdom som heter CMT (Charcot-Marie-Tooths).Sjukdomen drabbar cirka 30 personer utav 100.000 och kännetecknas utav muskelatrofi, svaghet och känselbortfall som börjar i fötter och ben för att sedan sprida sig till hela kroppen. Denna sjukdom har försatt mig i extremt jobbiga situationer sedan tidiga barnsben.

5. Jag har väldigt svårt för att be om ursäkt. Det är väldigt sällan som jag genuint kan be om ursäkt men när jag väl gör det, då menar jag det verkligen ifrån botten utav mitt hjärta. Jag har även väldigt svårt för att bli konfronterad och/eller erkänna mina brister.

Well, detta var tuffare än vad jag hade förväntat mig men med handen på hjärtat så tycker jag att jag klarade detta ganska så bra. Det som är viktigast med detta blogginlägget är att förstå att vi alla har våra fel och brister och vi alla är unika! Älska dig själv för det är du värd!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
Du är perfekt älskling precis som du är! Jag älskar dig! And I always will! ❤
nouw.com/jessie84
Veronica Möller (acinorev.blogg.se)
Kul att få veta mer om folk. 😊
acinorev.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229