A,B,C - those easy steps

Godmorgon alla underbara människor. Äntligen är det en ny dag, en ny dag med nya möjligheter. I always sound so positive, right?

Fick en feedback på produkterna ifrån Nevin cosmetics idag och det är alldeles underbart att se hur många utav er som litar på mitt omdöme och köper hem produkterna, I love it! Jag vet att ni kommer att bli lika nöjda som mig, för att jag ger ALLTID ärliga recensioner.

Idag kommer dagen att erbjuda en massa iskaffe och tjejsnack och det är exakt vad jag behöver just nu. All negativitet har sugit musten ur mig, så det är dags att rensa luften och andas in ny, energifylld positivitet.

Jag har även beslutat mig för att under kvällen stänga av min telefon och disconnecta mig ifrån de sociala medierna medan jag tar hand om mig själv lite extra.
De senaste veckorna har varit så enormt hektiska så detta kommer verkligen väl till pass.

Idag kom det ett paket på posten som har varit så efterlängtat. Paketet kommer ifrån en för mig alldeles underbar vän som har lyckats ta sig till toppen. Nu är det MIN tur att prova hennes produkter och ikväll blir det en väldigt omtalad mudmask som får sin stund i rampljuset.

Jag som älskar att recensera och prova nya produkter är så exhalterad. Det kommer att bli superspännande och se om den verkligen håller måttet som alla säger.

TTYL

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
trevlig torsdag <3
nouw.com/tiffanykarlsson
Josefineofficial
Josefineofficial,
Tack detsamma fina ❤️
nouw.com/josefineofficial
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229