Äcklas av mänskligheten!

Alltså detta hat, detta fruktansvärda hat, jag är trött och inte bara trött utan FRUKTANSVÄRT förbannat trött. Häromdagen vart jag nere i tvättstugan och tvättade och när jag skulle gå ner och hämta min tvätt så hade någon vidrig människa valt att stjäla alla mina tvättade kläder samt mina UNDERKLÄDER. Vilken vidrig människa vill använda mina kläder och vad i helvete ska de med mina underkläder till? Mina kläder som vart upphängda där hade ett värde utav cirka 15.000 så detta kommer självklart att polisanmälas.

Som om att detta inte vore nog. Stod i hissen idag och till min ilska ser jag en lapp där mina grannar har blivit utsatta för otaliga hatbrott, I MIN TRAPPA! Jag valde att ringa på och visa min respekt för dem utsatta och förklara för dem att inte alla är lika trångsynta och fyllda med hat som personen eller personerna i fråga är. Jag själv är en muslimsk konvertit så min fråga till er rasistiska människor är: VART ska JAG ta vägen? Har inte jag som etniskt svensk rätt att utöva MIN religion i MITT hem och i MITT land? Missförstå mig rätt, för mig är alla som bor i Sverige, svenska, detta är mer ett statement till de vidriga personer som anser att om man inte är ”etniskt” svensk så har man inte heller några rättigheter i vårt avlånga land utan endast skyldigheter. Därför väljer jag att fråga dessa personer om MINA rättigheter som är just ETNISKT svensk. Hur ställer de sig till detta? Er människosyn äcklar mig, ni har INGEN rätt att besluta huruvida någon ska utöva sin religion eller inte. Händelsen är polisanmäld och jag skänker all min styrka till mina underbara grannar som har fått utstå detta. Jag avslutar mitt inlägg här då jag är så fruktansvärt arg och besviken. Kärlek och respekt!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
Fyfan jag blir chockad! Fast ändå inte!
För det är bara hat överallt vart man än kollar!
Gud va hemskt till dom drappade! Hoppas dom få rättvisa!
Vafan har hänt för människor!?!?!?!?!
DU HAR MIN FULLA FÖRSTÅELSE! SKULLE HADE REAGERAT LIKADANT!
ALLA HAR RÄTT TILL SIN EGEN RELIGION!!!
nouw.com/jessie84
Mrs.Kjellström
Mrs.Kjellström,
Man är väl inte rasist om man är högljud som då verkar vara böneutrop och stör andra i trappan så man måste säga ifrån. Bättre att hänga lapp än att klaga dirr till hyresvärd osv

fett dryg när folk inte kan låta bli ens tvätt - har hänt mig med.. Hahah undrade samma - va fan ska dom med mina trosor och bh till? sjukt är de!
www.mrskjellstrom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229