Att öppna sina ögon!

Att öppna sina ögon och inse att allt man kämpat för var inte värt någonting, ja det gör ont, ondare än jag någonsin kunnat föreställa mig. Att se att andra har fått din uppmärksamhet, den som jag ständigt har jagat för att få. Hade jag skrivit de orden som de gjorde så hade du skrattat men till dem var det annorlunda. Att hota med att förstöra min karriär, mitt liv, mitt imperium, ja, jag finner inga ord. 

Vill någon förstöra mitt liv på grund utav kärlek, be my guest. Vill någon förstöra mitt imperium som jag har krigat för att uppnå, gör det! Ta det! Min hälsa är viktigare än någonting annat just nu.

Säg aldrig att du inte har dödat någon, för inatt dödade du vartenda cell i min kropp. Tack Jokern, du förtjänar verkligen en nominering för rollen du spelade. Jag älskade dig från hela mitt hjärta och allt du ville var att döda mig. I was your cure, you were my disease.

Jag skäms, jag skäms så oerhört. Denna vecka skulle vara fylld med spännande tjejkvällar och en massa skitsnack men det slutar med att jag kryper ihop i sängen och vill bli lämnad ifred tillsammans med min ångest. Min allra bästa vän, ångesten. Den som aldrig sviker. Förlåt tjejer, detta vart inte min mening, ingen kan hjälpa sina känslor! Jag älskar er och tack för att ni finns här för mig.

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Angie
Angie,
Du ska ALDRIG lägga dig för någon. Din blogg är awsome, ditt driv är unikt det har jag alltid sagt till dig trots krockar på vägen. Låt det sticka i dom Jossan. Att lösenords skydda bloggen kommer göra att du inte får lika mycket besök - Don't do it! Tvärtom klättra, klättra, klättra och ge dom alla fingret.

Lägg fokus på allt du älskar att göra , när du hittar rätt fokus kommer välmåendet tillbaka.

Kram från en som alltid trott på dig
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229