Besök utav GS- Cassie

Hej! Gud vad tiden har gått snabbt. Den senaste veckan har fullkomligt flugit förbi och ibland önskar jag att man kunde stanna tiden, om enbart för en blott sekund.

Dagen idag bjöd på ett väldigt trevligt besök utav Girlsquads älskade Cassandra, det blev fikor i massor och givetvis så lyckades vi även med att äta skräpmat också. För drygt 20 minuter sedan så vart Cassie tvungen att bege sig hemåt så vi lämnade av henne på centralen och det är alltid lika sorligt varje gång. Vi måste verkligen se till att träffas oftare, vi bor trots allt inte så långt ifrån varandra.  Du är en tjej med hjärtat på rätt plats, du förtjänar det bästa, glöm aldrig det! Love you!

I skrivande stund så sitter jag och Jessie på Espresso house på stortorget i underbara Malmö och avnjuter YTTERLIGARE en fika, how is it even possible? Well, I blame Jessie for this one, sorry not sorry.

Nu ska jag försöka att vara lite social men oroa er inte, jag kommer att uppdatera er senare under kvällen. This time I aint going nowhere. Ikväll ska jag även försöka planera in en Stockholmstrip, I miss my BORDIE!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229