Boxningsmatch med Mike Tyson!

Godmorgon till er, godnatt ifrån mig. Imorgon har jag inte den blekaste aning om vad som väntar mig då jag inte har något specifikt inplanerat, förutom den obligatoriska latten på EH, givetvis. Ibland kan det dock vara skönt att inte behöva vara tvungen att göra någonting alls, det vill säga, det jag är bäst på.

Innan jag slår mig till ro i min nybäddade säng så måste jag be er om råd because I’m in serious need of your skills. Ögonskugga, denna jävla ögonskuggan, det är något utav det svåraste jag någonsin har försökt att applicera. Det slutar alltid med att jag ser ut som om att jag har inlett en boxningsmatch med självaste Mike Tyson, sorgligt men sant. Aldrig lyckas jag få till det (that sound so wrong).

Jag tror helt seriöst att jag har genomlidit minst 10 timmar utav makeup-tutorials på youtube utan att ha lyckats blivit 1% smartare och tålamod är ju inte heller min starkaste sida.

Denna grymma ögonskuggs-palett ifrån min samarbetspartner Nevin Cosmetics fick jag hem för ungefär 1 månad sedan och än idag står den orörd. Jag skäms något så fruktansvärt över min okunskap så nu ber jag er alla fashionistas om era bästa tips. HUR LÄGGER MAN DEN PERFEKTA ÖGON-MAKEUPEN?

Godnatt! TTYL!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
Told you. First 😘
nouw.com/jessie84
Josefineofficial
Josefineofficial,
Haha, du är alltid först älskling ❤️
nouw.com/josefineofficial
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229