Bye Stockholm, hey Göteborg

Good afternoon, I’m back. Just nu står jag på Cityterminalen i Stockholm och väntar på min BUSS! Ja jag vet, Josefine på en buss, ovärdeligt! Missförstå mig rätt, buss i all ära men med min ADHD så är inte en bussresa på SJU timmar att föredra.

Idag vaknade jag såklart än en gång försent på hotellet. Jag skulle ha gått upp strax efter 08.00 men jag vaknade strax efter 10.00 (tidsoptimisten). Jag borde ha beställt wakeup-call, but obviously it’s to late now. Jag packade snabbt ihop alla mina utspridda saker och checkade ut. Hotellet var otroligt fint.

Till skillnad ifrån Hilton som kostade runt 2000 kronor per natt, så gick detta på 800 kronor. Prisskillnaden är som jag skrev igår enorm och hotellet höll ändå en väldigt god standard.

Har nyss lyckats få i mig en focaccia ifrån Espresso House och väntar med spänning på att bussen ska anlända, not! Jag kan fortfarande inte förstå att jag valde att färdas med buss istället för tåg men den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge! @EricaMaria och @AmandaAhs here I come!

Gillar

Kommentarer

Dajsiiiy
Dajsiiiy,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229