Dagen började bra, slutade i misär!

Godkväll! Dagen idag började förvånansvärt bra (förutom att jag sov igenom cirka 10 alarm, but who’s counting?). Klockan 11.00 hade jag tid till min nya psykolog och mötet gick jättebra! Äntligen verkar vi ha nått en punkt där vi har fått fram en framgångsrik planering för mitt mående. Det är väldigt sällan man tas på allvar nu för tiden men denna psykologen har verkligen kämpat för mig sedan vårt allra första möte.

Efter mötet blev det givetvis den obligatoriska kaffe-dejten med det bästa sällskapet och gudarna ska veta att jag verkligen trivs när jag är omringad utav mina närmsta vänner. Efter kaffet blev det självfallet lite shopping och det bästa utav allt är att vi fyndade till extremt låga priser! New Yorker pressar verkligen på sina priser and I LOVE IT!

So far so good, right? Well, kvällen slutade i misär. Än en gång bombades det i min vackra stad. Denna gången vart det en restaurang i Rosengård. Jag och @EricaMaria vart ute på balkongen för att ta en nypa luft när hela golvet börjar skaka och ljudet utav detonationen tjöt högre än någonsin. Tråkigt nog så reagerar man inte lika skarpt längre då detta mer eller mindre är vardagsmat för oss som bor i Malmö-området. När ska vi får leva i lugn och ro? När ska vi få tillbaka den starka sammanhållningen och den enorma tryggheten som rådde i vår stad tidigare igen? Jag blir så fruktansvärt ledsen när jag ser vart vi är påväg någonstans och gör så fruktansvärt ont. Just nu vet vi inte så mycket mer kring händelsen men jag hoppas på en uppdatering under tidiga morgondagen! I’ll keep you guys updated och ta hand om er!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229