Dödsångest och depression!

Godkväll. Idag blir mitt inlägg mörkt och deppigt så jag förvarnar alla er som lider utav psykisk ohälsa att sluta läsa här om det på något sätt kan trigga igång ert välbefinnande.

I mitt föregående inlägg så skrev jag om den oförklarliga knölen som plötsligt slått rot bakom mitt öra. Paniken och dödsångesten blev sky hög och jag grät tills dess att det inte längre fanns några tårar kvar att gråta. Jag besökte givetvis  vårdcentralen som i sin tur sa att det liknade en helt ofarlig fettknöl men för säkerhets skull så skkulle jag återkomma om cirka 2 månader för en check up. Det kändes givetvis som en lättnad men fortfarande skrämmer det mig att inte ha fått ta en biopsi för att helt kunna utesluta en tumör.

Det visade sig även att min huvudvärk (som har varit enormt påfrestande) vart på grund utav att mina muskler vart så stela så att det var ett under att jag hade klarat mig så länge med den enorma smärta det bidragit till. Jag bokade en akuttid till en smärtklinik där en massör fick massera ut mina muskelknutor och sanna mina ord, smärtan vart total.

Idag slog ångesten och depressionen på. Detta är tufft att skriva om, framförallt när man sitter mitt uppe i det. Ingenting intresserar mig, varken mat, social kontakt eller andra  värdefulla saker i mitt liv. Jag har sovit bort hela dagen och gråtit mellan varven. Denna psykiska smärta är fruktansvärd och det var länge sedan jag kände denna typ utav tomhet. Jag vet aldrig hur länge dessa svackor håller i sig, det kan vara allt ifrån 1 dag upp till och med 1 månad. Skräcken är total. Jag kommer att ta en paus ifrån alla sociala medier tills dess att jag mår bättre och det hoppas jag att ni kan ha överseende med. Jag är inte den personen som kan låtsas som om att allt är bra när det inte är det. Varför skriver jag detta offentligt? Sympati? Empati? Nej absolut inte. Dessa 2 saker är något som jag absolut inte kunde bry mig mindre om när jag mår som jag gör. Jag skriver detta för att visa att alla kan må dåligt och det är helt okej! Många ser mig som en person som aldrig lägger mig ned, en person som jämt och ständigt skrattar och kan ha flera bollar i luften samtidigt och ja, det stämmer oftast ganska bra in på mig men när jag väl faller då faller jag djupt. Just nu behöver jag bara vila, vila och återigen vila. Jag tackar Gud varje dag för att jag har min underbara familj och mina vänner som alltid finns där i sorgliga såväl som glada tider.

Det positiva i det negativa är väl att jag kanske kan gå ner ett par kilon då mat verkligen inte intresserar mig just nu. Skämt och sido, givetvis. Mat behöver man för att må bra och även om aptiten är som bortblåst så måste man försöka tvinga i sig något för att kroppen ska kunna orka. Nu ska jag stänga min telefon och somna om, ta hand om er alla där ute och ser ni att någon mår dåligt, sträck ut en hand. Det är inte alla som har den fantastiska turen som jag har fått att ha familj och vänner som stöttar en.

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Jellicas
Jellicas,
Älskling .. det smärtar i mig att du mår så dåligt av allt just nu. Önskar jag bodde ett stenkast ifrån dig så jag kunde kila över och bara få rå om dig. Se till att koppla av och koppla bort allt ett tag, vi finns här när du har ork för det sociala igen. Älskar dig <3
nouw.com/jellicas
fridachristinas
fridachristinas,
Känner så oerhört mycket med dig. Ångest av alla dess slag är verkligen bland det vidrigaste. Hoppas att det släpper så snart som möjligt, och att det känns lite lättare för dig. Ta hand om dig <3
nouw.com/fridachristinas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229