Drama, lögner och sanningen

HEY! Nu har jag under 2 hela nätter lyckats slita mig ifrån Facebook och all dess drama. Seriously guys, what’s happening? Sociala medier ska finnas för att vi ska kunna hämta och lämna information.

De olika community sidorna ska finnas för att kunna ge stöttning, råd, kärlek och vänskap men tyvärr har de sociala medierna blivit ett ställe där man kastar skit på varandra, ett ställe där man avreagerar sig på andra och slipper ta konsekvenser.

Att vara admin i en så pass stor grupp som jag är, har både sina för och nackdelar. Ena dagen beundrar folk ditt tålamod och engagemang medan nästa dag är du världens största misstag som borde ha lämnat internet, helst redan förra året.

Vid vartenda drama, vartenda dispyt, vartenda beef så är det vi admins som får ta eftersmällarna. Det är vi som målas upp som elaka människor som inte har hunnit stoppa kriget i tid, trots att vi inte är mer än människor som har ett privatliv vid sidan om.

För att förtydliga för er som inte riktigt har förstått så ligger det till som såhär: Vi får inte en enda krona betald för allt det arbete vi lägger ned och väldigt sällan får man ens ett tack. Vi spenderar merparten utav våra dagar på att hålla koll i trådar, lives, inlägg samtidigt som vi försöker svara på alla 100-tals privata meddelande vi får. Utöver allt detta som är enormt tidskrävande så försöker vi även att finns till för vår familj, våra vänner samt våra arbeten. Easy, right?

Folk som har grupper som består utav en tiondel utav vårt medlems antal tycker ha sig rätten att klanka ned på oss som är större. De tycker sig ha rätten att säga att vi inte förhindrar drama, well, guess what? You haven’t been here! If you would, you would ask US for our HELP! Sorgligt men sant.

När vår grupp hade cirka 30.000 medlemmar så vart gruppen i princip dramafri, så tro mig, vi har lagt ned enormt mycket tid och energi på vår sammansvetsade grupp.

Efter ett visst antal medlemmar så kommer en grupp aldrig att kunna vara helt dramafri and that’s life! Vi gör vårt bästa för att alla ska kunna hålla en så god ton som möjligt men vi är inte mer än människor, vi kan också missa, vi kan också glömma, vi kan också göra misstag, so please ladies, be gentle to one another.


Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Förstår inte varför man ska in admins med mera i sådant.. Du och dina admins och mods verkar göra ett sååå bra jobb! All kärlek till er!! <3
nouw.com/angelicaelversson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229