Dramaqueens! Fat-shaming eller en åsikt?

Godkväll! Jag bokstavligt talat älskar att vara tillbaka på min säkra bloggportal. Jag älskar att blogga och att kunna dela med mig utav mina tankar, idéer och även att kunna inspirera människor till att bli det bästa möjliga utav sig själva.

Idag tänkte jag skriva lite kort om skillanden mellan en åsikt och fat-shaming. Jag anser att jag har tolkningsföreträde i denna fråga då jag själv tillhör kategorin "plus-size".

Häromdagen snubblade jag över en live där det diskuterades kring den kvinnliga kroppen. Mannen som liveade förklarade att han ej attraherades utav fylligare kvinnor men påpekade även starkt att han inte på något sätt såg ned på de kvinnor som har ett par extra kilon. Detta uttaladet skapade ett upplopp utav överdrivna påhopp.

Det påbörjades en enorm hatstorm gentemot mannen där han nedvärderades och blev påhoppad utav flertalet personer. Har människor glömt att vi alla är olika och att vi alla människor har olika smak och olika preferenser? Jag själv är inte smal, långt ifrån. Tog jag åt mig? Givetvis inte.

Jag exempelvis hade haft väldigt svårt för att dejta en man som är kortare än mig. Jag personligen attraheras inte utav kortare män. Borde jag hängas på kors för detta? Givetvis, inte!

Jag ser absolut inte att det är något fel i att inte attraheras utav större kvinnor eller kortare män. Vem är vi till att dömma andra? Skall dessa personer tvingas till att vara med någon enbart för att större kvinnor och kortare män inte ska känna sig utanför och exkluderade?

Detta är inte fatshaming som en del verkar tro. Fatshaming är när man nedvärderar någon för dennes vikt, inte för att man inte känner en dragning till en viss kroppsform. Lär er vad fat-shaming är och sluta överdriva allt.

Folk idag lyckas verkligen att finna fel i allt. Folk lyckas verkligen att skapa drama utifrån absolut ingenting. Jag är så trött på att vartenda åsikt man har vänds upp och ner och tolkas på 50 olika sätt. Hur orkar folk vara så hatiska?

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229