Drömresan

HEY! Nu när natten lyckats vinna tillbaka mitt förtroende så kommer alla tankar på en och samma gång. Jag planerar i mitt huvud hur min framtid kommer att kunna se ut med alla de drömmar och möjligheter jag har.
Jag har sålänge jag kan minnas, velat resa till något flyktingläger i Mellanöstern för att dokumentera vad som händer bakom stängda dörrar och äntligen kan min dröm bli en verklighet. En underbar familj har nämligen erbjudit sig att betala BÅDE min biljett OCH mitt uppehälle om jag väljer att åka till dem.
Förr har jag alltid haft någon annan att tänka på (partner exempelvis) men nu när jag är ensam så ligger hela världen framför mina fötter.
Som så många utav er redan vet så längtar jag tills jag får min alldeles egna familj, med man och barn, men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.
I min annars så ”händelserika” vardag så hade detta gjort mig gott! Att komma bort och få nya perspektiv.
Jag orkar inte längre med alla mina negativa tankar och min separationsångest, för de, kommer döda mig sakta men säkert om jag inte väljer att EMOT mina känslor (stolt dbt-are)!
Hittar jag inte min livs kärlek innan september månad så bär det av mot nya mål, nytt land och nya vyer och möjligheter.
Lyckas jag dock att träffa ”the ONE” så får jag skjuta på resan för att sedan resa MED honom.
Klockan har nu hunnit bli 05.21 och mina tankar hindrar mig från att få en god natts sömn, men jag kämpar och kommer inte ge mig fören jag har tagit mig i mål!

-”If you love someone, set them free. If they come back they're yours, if they don't, they never were.”

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229