Du är en klippa!

Godmorgon alla ni unika själar där ute. Den senaste tiden så har min blogg fyllts med drama, intriger, sorg och en kamp för överlevnad på de sociala medierna. Jag har därför idag valt att tillägna detta inlägg till de positiva bitarna som man kan få ut utav de olika plattformerna på internet.

Genom sociala medier kan man skapa sig kontakter, vänskap men även hitta sin kärlek. Under alla dessa år som jag har varit aktiv på olika plattformer så har jag vid ett flertal tillfällen stött på människor som jag aldrig någonsin hade haft möjligheten att stöta på i det verkliga livet.

Jag har skapat många vänskapsrelationer med personer som aldrig någonsin har slutat att förvåna mig.

Personer som tidigare endast har föjt mig via mina lives eller läst min blogg har kommit mig nära inpå vilket tillslut har utvecklats till en värdefull vänskap.

Idag tänkte jag berätta för er om en för mig väldigt speciell kvinna. Vår relation startade för många månader sedan inne på Girlsquad. Hon kom ofta in i mina lives och vi pratade  om allt mellan himmel och jord. Ett par månader senare stötte jag på henne på ett shoppingcenter här i Malmö och hon vart alldeles underbar, en mer jordnära person får man leta efter. Jag vill minnas att detta vart i augusti 2018, precis under den tiden då vi hade vårt största internet-drama. Redan då stod hon bakom mig och stöttade mig i de svåraste stunderna.

Tiden passerar och vi snabbspolar fram till nutid. För 3 dagar sedan satt jag ännu en gång inne på samma köpcentra som jag råkade stöta på henne sist. Än en gång vart jag överkörd, totalt förvirrad och nedbruten. Jag öppnade en live, pratade om det senaste som hade hänt och innan jag visste ordet utav det så stod hon där, framför mig, med en vacker blombukett i sin hand. Hon hade sett mig gå live, sett vart jag befann mig och kom hela vägen till mig endast för att ännu en gång visa sin solidaritet och omtanke. Jag blev stum, jag blev helt enkelt mållös. Lika snabbt som hon hade kommit så vart hon borta. Hon kom alltså hela den vägen endast för att få mig att le, få mig att känna mig uppskattad och älskad. Jag vet inte riktigt hur jag någonsin kommer att kunna tacka henne tillräcklig. Hon fick mig att resa mig upp och torka bort mina tårar, hon fick mig att inse mitt värde. Mimmi, du är en klippa likt ingen annan och de som har dig i sitt liv skall skatta sig lyckliga. Tack för att du är du och tack för att du kom till min undsättning ännu en gång. All min kärlek och respekt till dig.

Detta inlägg bevisar att sociala medier inte alltid medför negativitet. Sociala medier kan knyta kontakter på ett helt annat sätt än det verkliga livet och med all den erfarenhet som jag besitter kring alla dessa olika plattformer så kan jag med all säkerhet även bekräfta att sociala medier har räddat många liv. Mer uppdateringar kring detta så fort tiden ges.

Vad har ni för positiva/negativa erfarenheter utav sociala medier?

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Miahacklin
Miahacklin,
Människor som din vän är väldigt unika, vilken lycka att hon finns i ditt liv <3
nouw.com/miahacklin
IP: 82.99.3.229