Falska influensers

Hej alla underbara där ute. Idag är det full rulle, as usual. Det är massa nya samarbetspartners på ingång och visst är det spännande? Jag älskar att kunna tipsa er om det allra bästa och som alltid så är jag 100% ärlig i mina recensioner.

Det finns inte något jag hatar mer än influensers som inte är genuina, influensers som recenserar oärligt enbart för att få betalt. Jag personligen måste kunna stå bakom produkterna jag tipsar mina läsare om för falsk marknadsföring kommer jag aldrig kunna att stå bakom.

Jag har vid otaliga gånger hört hur influensers bakom kulisserna baktalar en produkt men på deras portaler så är det GIVETVIS "den bästa produkten på marknaden". Jag vill bokstavligt talat kräkas. Är det verkligen värt att lura sina följare för lite extra inkomst? Är det verkligen värt att tappa sitt ansikte framför så många människor enbart för några 1000 lappar?

Jag har vid flertalet tillfällen tackat nej till potentiella samarbetspartners då jag själv inte känner att det är något jag kan stå bakom. Hos mig behöver ni aldrig vara oroliga över falsk marknadsföring.

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229