Fylliga läppar UTAN ingrepp!

Zup! Idag slutade min andra hälft tidigare vilket gjorde att vi lyckades klämma in en fika vid lunchtid. Jag älskar hennes positiva energi som hon alltid lyckas smitta av sig till mig! Mamma du förtjänar verkligen en eloge för att ha lyckats stå ut med mig under alla dessa 28 år! Din plats i paradiset är redan bokad och betald.

Idag fick jag ytterligare ett paket i brevlådan. Brevbäraren måste seriously tro att mitt shoppingberoende har tagit över hela mitt liv (well, accually it did).

Jag älskar att företag ger mig förtroendet att prova just deras produkter och recensera dem för er. To be honest, I’m an honest bitch och om jag inte uppskattar produkterna så kommer jag att stå för det och skriva ut det, I don’t give a fuck. Jag kommer ALDRIG rekommendera något som jag inte själv kan stå bakom.

Fram tills nu så har jag alltid varit pleased med produkterna som jag har fått hem och tacka gudarna för det, för vem hade orkat med min negativitet? Not me! So please, skicka endast produkter som ni VET håller måttet, annars så får ni vara beredda på en grillning from hell!

Paketet idag innehöll ett läppglans som ska göra läpparna mer fylliga och markera konturerna. Sound exciting. Förra månaden fick jag ju hem ett lipgloss med liknande koncept och det vart fucking amazing. Nu får vi hoppas på att detta ger samma goda resultat or else there will be fire, trust me!

Vad är ert bästa tips för fylliga läppar UTAN ingrepp?Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229