Gamla stan - Stockholm

What’s up! Jag har nog aldrig uppskattat mitt egna sällskap så mycket som jag har gjort idag. Jag har verkligen kunnat känna ett lugn dra över mig även om jag imorse blev lämnad till mitt öde i denna storstad.

Min bror valde att flyga hem imorse så jag beslutade mig till sist för att byta hotell. Prisskillnaden är verkligen enorm. Hilton i all ära men jag lägger hellre mindre pengar på hotellet och mer pengar till att shoppa (clever I know). Idag kommer jag alltså att bo på ett mindre exklusivt hotell MEN rummen är faktiskt mot all förmodan, FANTASTISKA.

Idag, när jag vart ute på min shopping-spree så ringde min kära mor till mig. Hon bokstavligt talat TVINGADE mig att gå och besöka gamla stan (really? Do I even have a choise?), sagt och gjort, jag catchade upp med tunnelbanan och begav mig ditåt. Konstigt nog så glömde hon att nämna att HELA gamla stan består utav kullersten. EXCITED, or not. Där kom jag, i mina höga Calvin Klein skor, min otympliga men absolut FABULÖSA resväska och en alldeles för urringad tröja och försökte se fin ut. Trodde helt seriöst att jag skulle dö vid 50 olika tillfällen. Det var en kamp för mitt liv att ta mig framåt på gatorna och jag lyckades snubbla minst 20 gånger på vägen (not embarassing, not at all, thanks mum).
Jag tröttande till slut på att svetten rann nedför min panna och suddade ut min fantastiska sminkning (I know I’m fab) så jag beslutade mig för att lämna gamla stan för den erkända DROTTNINGGATAN. Nu sitter jag här på ett utav de miljontals olika caféer och värmer upp för en ordentlig shoppingrunda UTAN brutna ben.

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Elavie
Elavie,
I feel with you! 💗 Så känner jag över att försöka gå i högklackat på vanlig mark 😂🙈
nouw.com/elavie
Lejonberg
Lejonberg,
Jag klarar inte högklackat... Provat i pinat mig i högklackat... Men jag får ont under fötterna och i vaderna.
nouw.com/lejonberg
IP: 82.99.3.229