Girls night out!

Long time no see. Det vart ett tag sedan jag kikade in här men idag kändes det som ett ypperligt tillfälle att komma tillbaka.

Kvällen idag har varit OUTSTANDING! Perfektion i all dess vackra färger. Ikväll mötte vi upp flera tjejer, rättare sagt 12 stycken unika och underbara tjejer ifrån vår grupp Girlsquad. Jag har inte skrattat så mycket på flera år. Det vart både välbehövligt och uppskattat. Jag är verkligen riktigt imponerad och glad över att så många dök upp och att flera utav dem tog sig tiden att ta sig hela vägen hit. En utav de reste i över hela 5 timmar för att lyckas komma hit. Hon slog dock inte Jessikas rekord på 23 timmar. Bästa Jessika.

Kvällen började med en fika, as usual som senare ledde till en middag, en fantastisk middag dessutom. Gud så gott det var.
Efter maten beslutade vi oss för att gå en runda på stan och bara njuta utav att sommaren äntligen har nått lilla Malmö. Kvällen avslutades vid 02 och vi alla begav oss hemåt. Imorgon möts vi upp igen för att sola och bada, kan det bli bättre? Vem behöver män i sitt liv (gäller givetvis inte dig, du vet vem du är) när man har så många underbara kvinnor runt omkring sig? WHO RUN THE WORLD?

More updates imorgon!
TTYL!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
Bästa du ❤ Hoppningsvis om allt går ivägen så gör jag samma resan om igen
nouw.com/jessie84
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229