Girlsquad-sekten!

Vi är en sekt och jag är en diktator, frågor på det? Didn’t think so. Nu undrar ni säkert, vilken sekt och vart är du diktator, well obviously in GIRLSQUAD!

Girlsquad skapade i februari detta året och har växt enormt sedan start. Idag är vi närmre 60.000 aktiva medlemmar och det glädjer mig något så enormt. Ibland spårar trådar och inlägg ur och det är självklart förväntat med tanke på att alla är vi unika och alla har vi våra egna tankar och åsikter.

Vi i teamet bakom GS har under de gånga månaderna fått utstå så enormt mycket hat, kränkningar och till och med hot men i allt detta negativa så har vi även fått så oerhört mycket kärlek ifrån er som har fått allt hat att se ut som en fis i rymden.

Jag kan inte med ord beskriva min kärlek till vartenda en utav er som är en del utav vår stora familj och jag kan inte mer än att instämma på alla rykten om att vi skulle vara en så kallad sekt. Ni har rätt. Vi är en sekt byggd utav kärlek, repekt och positivitet, en sekt där vi alla älskar varandra.

Jag älskar att vi arbetar så pass nära varandra, jag älskar att vi kämpar med blod, svett och tårar för vår underbara grupp. Det är just den kämparanda som får oss att sticka ut, det är just den kämparanda som har tagit oss hit där vi är idag.

Nu fortsätter vi att bygga framtiden! We are all united! Girlsquad-sekten, glöm inte att joina du också!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
❤❤❤❤
nouw.com/jessie84
Josefineofficial
Josefineofficial,
You are FAMILY ❤️
nouw.com/josefineofficial
Jessie84
Jessie84,
BÄSTA FAMILJEN ❤❤❤❤❤
nouw.com/jessie84
EricaMaria
EricaMaria,
We are family! WE GOT ALL OURS SISTERS WITH US!
nouw.com/ericamaria
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229