Göteborg

HEY! Nu är jag äntligen på resande fot, again! Livet är bra underbart när man har möjligheten att åka iväg och andas in positivitet.
Jag känner mig en aning överklädd för en bussfärd men HEY någon måste ju vara bussens queen!

Göteborg har verkligen en speciell plats i mitt hjärta, trots alla knepiga vägar och skumma människor.

Göteborg är verkligen en levande stad med mycket personlighet och jag uppskattar bokstavligt talat vartenda sekund jag spenderar där. Dessa dagar kommer verkligen att leverera mycket och dagarna kommer att bjuda på äkta girl-power! This is all I need.

Det enda jag kan sitta och tänka på just nu är kaffe och churros! What’s wrong with me? Som alltid när jag besöker Göteborg så spenderar jag all min vakna tid med min fantastiska vän @EricaMaria. Vi tillsammans är verkligen partners in crime när det kommer till hälsosamma dieter. Varje morgon startar vi med kaffe, cigarretter och kladdkaka, awesome right? Till lunch har vi gjort det till en vana att leva på churros, it’s amazing! Jag är hellre småfet och glad än tunn och olyckligt hungrig!

Väntar med spänning på ett uppskov med kommentarer på hur ohälsosam livsstil jag har but guess what? Spare your time, I dont give a fuck.

I’ll update you later guys. Nu ska jag se till att hitta en spännande podcast och luta mig tillbaka och njuta av denna långa, spännande bussresa. Trust me when I say, ni vill inte missa de kommande inläggen!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229