GS IS RESTORED!

GUESS WHO’S BACK LADIES? Girlsquad is restored! Vårt team är äntligen fulländat då både Sara Shoome och Lizette Camillasdotter har återvänt till oss.

Vi tjejer har arbetat sida vid sida under många slitsamma månader och tillslut brister det men i slutändan så är vi trots allt som en familj och jag tror att denna paus har gjort oss väldigt gott.

Denna break har fått oss att inse hur mycket vi saknar varandras sällskap och hur fel allt kan bli med brist på kommunikation. Vår gruppchatt har nog aldrig varit så aktiv som den har varit idag. All girls in on fire and I love it!

Äntligen kan vi börja fokusera på det som är viktigt, kärlek, respekt och empati. Nu blickar vi framåt och kör hädanefter med öppna kort, aldrig mer ska äkta vänskap behöva stå på spel. Jag förstår att många utav er är förvirrade och det med all rätt. Vårt team har en tendens att agera på impulser och ibland går det alldeles för snabbt till i svängarna så att vi själva knappt hänger med! Nu fokuserar vi istället på att göra det bästa möjliga utav gruppen och stå till alla medlemmars förfogande dygnet runt.

PS: Didn’t I tell you? GS är en sekt and you can’t get out, ever! DS.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229