Handplockade kvinnor!

Zup! Jag vaknade NYSS, No joke! Denna frossa tar död på mig. Jag har varken tid eller ork till att ligga sjuk men what doesn’t kill me, makes me stronger. Det enda som skrämmer mig är att det kan vara samma virus som sist och då har jag ett rent helvete framför mig ännu en gång!

Under dagen idag så skall jag försöka gå igenom de sista bitarna inför den nya kampanj som jag tillsammans handplockade kvinnor kommer att starta emot nätmobbning, så jag hoppas att min hjärna är på topp trots omständigheterna då detta är det absolut viktigaste jag någonsin kommer att göra i mitt annars så innehållslösa liv.

Nätmobbning tar årligen många oskyldiga människors liv och detta måste få ett stopp, lagarna måste ändras och så även straffen. Jag vet att jag har skrivit detta tidigare men för att understryka innebörden så tåls det att skrivas igen. Politikerna måste vakna, vårt rättsväsen måste vakna och tillsammans kan vi alla göra skillnad. Stay tuned, allt kommer att komma upp på min blogg. Jag har stått på båda sidor, jag har blivit mobbad och jag har mobbat, vilket även de andra i teamet har vilket gör att vi får ett bredare spektrum på hur man ska kunna lösa detta problem på bästa möjliga sätt!

Ttyl!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229