Hårkontroll-galan 2019!

ZUP, I’m back! Som ni alla redan känner till så reste jag till Stockholm nu i onsdags för att få gästa Angelica på hårkontrolls galan 2019! Galan vart AMAZING! Helt underbara människor och enormt härlig stämning. På plats fanns det alltifrån influensers, bloggerskor, skådespelare och andra kända ansikten inom skönhet och sociala medier.

Kvällen bjöd på ett enormt härligt sällskap, jag trivdes som fisken i vattnet. Hand i hand tillsammans med min partner in crime Angelica Tärnsby blev kvällen en succé.

Kvällens tema vart som tidigare nämnt svart och rött och vi båda krigade i flera dagar för att få ihop varsin passande outfit och resultatet blev givetvis on fleek! Jag älskar att alla matchade varandra!

Under kvällen höll Alexandra ”Kissie” Nilsson samt programledaren Eva Nazemson oss alla underhållna på scenen samtidigt som vi fick se en modevisning som vi sent kommer att glömma. Proffsfrisören Bobby Oduncu stod för modellernas hårstyling och Peter Englund stod för deras fabulösa outfits!

Jag tackar Angelica och hennes man för denna underbara kväll och givetvis tackar jag Erwik communication för denna fantastiska gala! Lånade bilder ifrån fotografen Daniel Söderberg som fotograferar åt Greenpix!

Nu signar jag ut, ttyl!


Gillar

Kommentarer

jagsandramarie
jagsandramarie,
Din outfitt!! <3
nouw.com/jagsandramarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229