Häxjakt!

Hej! Gud mitt liv är en enda röra för tillfället. Vänner som sviker, kärleken som kastar in handduken och mycket, mycket mer.

Att vänner sviker är i sig ingenting nytt för mig, men denna person som svek mig vart den personen som gång på gång lovade dyrt och heligt att aldrig släppa taget, oavsett vad. Denna person lovade att aldrig baktala mig, att aldrig vända mina privata saker emot mig men lögnerna hann ikapp henne, tyvärr. En sak som gjorde mig ännu mer chockad var när jag fick se allt svart på vitt, från många olika personer, ja det gjorde ont. Att se hennes egna ord skrivna i text, kändes som en käftsmäll mitt i ansiktet.

Att man kan råka kasta ur sig något i stundens hetta är en sak men att skriva ned, granska och ändå välja att trycka på ”skicka” är inte något som händer in the heat of the moment. Dessa meddelande har varit uppenbarligen varit enormt genomtänka och fyllda med hat.

Jag har gjort allt i min makt för att hon ska få förklara sig men hon väljer hellre att FORTSÄTTA baktala mig och kalla mina blogginlägg för ”uthängning”. Förlåt, har jag missat något?
Står hennes namn här? Didn’t think so! Om ingen visste vem du var innan så är ju chansen betydligt mindre att de vet vem du är nu. Jag förväntar mig att hon kontaktar mig nu efter detta blogginlägg men en rimlig förklaring så att vi kan gå vidare. Om inte
så får jag helt enkelt lägga upp allt som har försiggått bakom min rygg, för jag börjar seriöst bli trött på denna häxjakt!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Miahacklin
Miahacklin,
Men ååh, att detta aldrig ska få ett slut😞 jag blir så less på oss kvinnor som vi behandlar varandra, kan vi inte lyfta upp varandra istället? Vara glada för andras framgång? Jag tycker du Jossan har jobbat häcken ur dig o fan vad bra gjort. Jag älskar att se andra kvinnor lyckas med sina drömmar osv även om jag själv inte gjort det. Kämpa på finaste du💓💓
nouw.com/miahacklin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229