Hyllningsinlägg, du är min krigare

Detta är ett hyllningsinlägg till min underbara vän, en underbar kvinna som jag stolt kan kalla för min syster. Denna underbara person är @EricaMaria!​

Vi lärde känna varandra för herrans många år sedan and we keep on getting stronger and stronger each and every day! Jag tackar varje dag vår gemensamma vän för att hon lyckades para ihop oss trots att vi bor 28 mil ifrån varandra. Du och jag kommer alltid att vara partners in crime, du med din blyga utsida och jag med min hårda, men innerst inne så är vi båda de största bitcharna och krossar vartenda hater i vår väg. You slay girl!

Dessa senaste månaderna har du verkligen visat mig vad äkta vänskap är, vi har bråkat, blivit sams och vuxit tillsammans. Jag saknar dig redan något så enormt och kommer idag ta tillfället i akt och boka biljetter så att jag kan komma till dig redan om 10 dagar. Det är tillsammans med dig som jag vill fira min födelsedag med vårt alkoholfria vin och churros i överflöd. Jag älskar att du, liksom jag, aldrig går ut och festar utan hellre väljer en hemmakväll med myskläder, snacks och en bra film.

I LOVE YOU och jag kommer att stötta dig i allt, oavsett vad!

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Så fint skrivit 😍 man ska verkligen vara rädd om en sådan vänskap, för dem växer verkligen inte på träd. ❤
nouw.com/angelicaelversson
lyckoslanten
lyckoslanten,
Låter så underbart med en sån vän. Håll fast ordentligt 😃
nouw.com/lyckoslanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229