I lost my puddin’

Denna dagen har varit enormt omtumlande med många mixtrade känslor.

Idag vaknade jag redan vid 07.30, I KNOW, sätt ett kors i taket. Jag kokade mitt kaffe och lyckades njuta utav mitt alldeles egna sällskap. Det är så rogivande att kunna känna samhörighet med sitt eget jag och inte behöva känna behovet utav någon annans närhet.

Dagen rullade på och vid 14.00 var det dags att fixa naglarna. Trust me, de blev FABULOUS! Aldrig någonsin har jag varit så nöjd tidigare. Gick långt utanför min comfort-zone och körde på stilettform, ombre samt glitter. To much? Nah, I don’t think so!

När dagen började lida mot sitt slut så hände det som absolut inte fick hända. Jokern hörde av sig och i vanlig ordning med en massa falska anklagelser. Har man aldrig förr känt sig förtvivlad och uppgiven så gör man det vid dessa tillfällena. Aldrig trodde jag att JAG, Harley skulle brytas, igen!

Jag har ju ÄNTLIGEN blivit förälskad, hittat min passion, fokuserat på nuet, JAG har hittat min LIVS kärlek - LIVET! Jag är kär i kärleken, jag är förälskad i livet. Varför vart du tvungen att komma tillbaka nu?

Slutdiskuterat, slutspekulerat, nu börjar vi om, som alltid. Vid varje fall, så måste man resa sig upp igen, starkare än någonsin.

I’m not gonna kill you, I’m just gonna hurt you, really, really, BAD!

Gillar

Kommentarer

Josefineofficial
Josefineofficial,
I know babe! I love you, tack för att du finns! ❤️❤️❤️
nouw.com/josefineofficial
Miss_Bergstrom
Miss_Bergstrom,
I'm not gonna kill you* menade du väl 😏 Du är bäst 🙏🏻❤
Josefineofficial
Josefineofficial,
haha, självklart menade jag kill! Var så trött 😂❤️
nouw.com/josefineofficial
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229