I pick up my own crown!

Late night post as usual. Många har nog väntat på detta inlägg i hopp om smaskiga detaljer men sorry not sorry, här kommer ni inte att finna det ni letar efter.

Till er som ligger bakom denna häxjakt, karma kommer att ge er de dubbla tillbaka. Alla era samtal, alla era meddelande, ja, allt är sparat. All denna spridning kommer ifrån min inre krets och det är det som har tagit mig hårdast.

Idag under natten fick jag ytterligare ny information om vem och vilka som eventuellt ska ha legat bakom spridningen utav min live och dessa personer samt deras anhöriga blev samtliga blockerade ifrån GS. Bitches get stiches. Det är verkligen vidrigt att se vad kvinnor utsätter andra kvinnor för. Vad hände med systerskapet och vad hände med att stå enade tillsammans? Ni borde skämmas. Ordentligt.

På tal om annat, snacka om att vissa personer har nedgraderat sig, ordentligt. Jag är i chock. Den som vill ta åt sig tar åt sig, resten kan nöja sig med att jag numera kan andas ut och se sanningen för vad den är. - "You will search for me in another person, I promise but I will be nowhere to be found."

Anyhow, I need to hit the bed.
TTYL!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229