I WENT LOCO-MANIA!

Idag har jag gått LOCO-MANIA. Shopping-spree deluxe. Jag vet vad ni tänker men missförstå mig rätt, jag kan inte sluta TVÄRT meddetsamma. Att ha ett shoppingberoende är lika svårt som vilket beroende som helst. Jag får ett totalt lyckorus när jag känner kvalitén på olika kläder, jag bokstavligt talat ryser i hela kroppen utav välbehag när jag väl testar olika parfymer, makeup, smycken och kläder. Begäret blir allt som oftast alldeles för stark för att motstå att köpa med sig något hem men redan sekunden efter det att man dragit ut kortet ur kortterminalen så slår ångesten på som en ordentlig käftsmäll. Med skam i kroppen så klarar man heller inte av att lämna tillbaka sina inköp!

Visst, jag har verkligen inte ekonomin till att shoppa och fika varje dag vilket ofta leder till att jag i slutet utav månaden får skrapa ihop vad jag än har hemma för att mätta magen, ja detta beroende är som sagt en stor problematik som borde tas på allvar.

Nog om tråkigheter. Inköpen idag blev en SUPER-classy långklänning, en fabulous body, en t-shirt för mysiga hemmakvällar samt en vardaglig klänning som passar som handen i handsken på alla uppkommande möten (some things needs to stay secret, for now). Bilder kommer men änsålänge så får ni nöja er med den vardagliga klänningen då den införskaffades via internet.

DAGS ATT SOVA! TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229