Idag har ni gjort historia!

Godkväll! Jag är fortfarande helt skärrad efter kvällens insamling i GS. Jag gråter utav både extrem sorg och lycka på en och samma gång. Idag fick vi ett fruktansvärt tragiskt meddelande på messenger som fick oss alla att falla till golvet. Tjejen som kontaktade oss skrev rakt ifrån sitt hjärtat och bad på sina bara knä om en insamling till bensin, bensin som skulle räcka till sjukhuset där hennes mamma ligger döendes. Idag fick tjejen ett chockbesked om att hennes älskade mamma skulle gå bort under nattens tidigare timmar, nu vart det bråttom.

Självklart sa vi inte nej till detta utan satte genast igång med en insamling och på mindre än 11 minuter hade vi fått in hela 1500 kronor till denna tjej och hennes mamma så att hon kunde få ta ett sista farväl. 11 minuter tog det att rädda någons sista stund i livet.

Det är med tårar som rinner ned för mina kinder som jag skriver detta inlägg, jag är så fruktansvärt tacksam för alla våra underbara medlemmar och idag kan jag med stolthet säga att GIRLSQUAD är den bästa kvinno/tjej/ickebinära-gruppen på Facebook. Vi i teamet bakom GS kommer aldrig att kunna tacka er tillräckligt men ni ska veta att idag har ni gjort historia, idag har ni räddat liv!

Alla mina tankar går till tjejen, mamman och deras anhöriga och jag hoppas att ni tillsammans får ett fint avsked!

KÄRLEK OCH RESPEKT!

Gillar

Kommentarer

Dajsiiiy
Dajsiiiy,
Vi e bäst på gs!
nouw.com/dajsiiiy
Jessie84
Jessie84,
Man blir rörd ändå till själen av detta 😭😭😭❤❤❤
nouw.com/jessie84
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229