I’m a zombie

Godmorgon! Jag vaknade för en liten stund sedan och jag kände och känner mig fortfarande som en zombie, no joke, I’m in urgent need of COFFEE!

LISTEN UP, mitt kaffe är SLUT! HUR är det ens möjligt? Jag som är kaffeberoende, HUR kan jag tillåta att mitt kaffe tar slut utan att ha någon som helst backup? Great work Josefine! I’m proud of myself, or not!

Solbrillorna är på och min klädsel är inte on-fleek but a women’s gotta do what a women’s gotta do. Tack vare min dumdristighet så måste jag nu ta mig ned till Espresso house för att fylla på mitt skafferi, I just love life!

Tacka gudarna för att man är stamkund på shoppingcentret Mobilia, för mitt humör är absolut INTE på topp utan mitt morgon-kaffe! I’m not even sorry.

Idag ska jag verkligen försöka se till att boka in en ny tid för att fixa mina naglar, det vart ju trots allt 3 veckor sedan sist och jag behöver verkligen få bli ordentligt ompysslad!

I vanlig ordning så har jag verkligen ingen aning om vilken färg jag ska välja denna gång. Denna eviga kamp, är det någon annan som känner igen sig?

Jag kan verkligen ALDRIG bestämma mig för varken form eller färg och även om jag någongång har lyckats göra det i förväg så lyckas jag alltid att ändra mig när jag väl är framme! Kim, have patience with me!

I’ll talk to you later guys, jag känner att mitt humör är allt för dramatiskt right now! I NEED MY COFFEE AND I NEED IT RIGHT AWAY!

TTYL!Gillar

Kommentarer

Dajsiiiy
Dajsiiiy,
Ayannas
Ayannas,
Coffee is life ❤️😂
nouw.com/ayannas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229