I’m big and beautiful!

Zup gäris och shunnos! Gud vad tiden bara springer iväg! Jag har inte fokuserat på min blogg på ett bra tag då jag har haft så mycket annat runt omkring bakom kulisserna vilket gör att jag vart tvungen att prioritera rätt!

I förra veckan fick jag hem mina underbara efterlängtade fransar och min fabulösa klänning ifrån #Crystaldollz.se! Fransarna blev en favorit direkt! Superlätta att sätta på och justera och blir SÅ snygga när de väl är på! No mascara needed!

Klänningen ska vi inte ens prata om, all den uppmärksamhet som jag har fått när jag burit den är incredible! Igår körde jag en live och responsen var fantastisk! I am big and beutiful och JAG älskar att bära mönstrade klänningar, deal with it!

Tyvärr vart ljuset alldeles för dåligt igår att jag inte lyckades få en helbild på klänningen men häng mig inte för det, bilder kommer att komma! Självklart har jag lyckats fixa en rabattkod till er som vill shoppa loss! Uppge koden: Crystal20 så får du hela 20% rabatt på hela ditt köp! Tacka mig senare!

Vi hörs senare, ttyl!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229