I’M GOING SOLO!

Godfucking-morgon! Idag bär det av till nya platser där nya ställen skall utforskas. Jag behöver verkligen komma härifrån, jag kan inte längre känna mig instängd och utelåst ifrån omvärlden. I hela 7 dagar har jag endast varit ute vid ett tillfälle och resterande utav tiden så har jag suttit instängd i en lägenhet, vilket liv! Do you want to switch lifes? I’m in!

En person som har betytt mer än hela världen för mig har än en gång valt att lämna min sida och denna gången ska jag stå stark i mina inre beslut. Att kunna ha hjärta att kunna lämna någon i en sådan ångestfylld situation som jag sitter i, bevisar verkligen så mycket så vi tackar och bockar. I can do it SOLO.

Jag får aldrig någonsin glömma vart jag kommer ifrån och hur stark jag är. Jag har gått igenom saker och ting under mina 28 år som många aldrig någonsin kommer att behöva gå igenom under en hel livstid.

Från och med idag skall jag stå stark, med eller utan hjälp utav min omgivning. Från och med idag är där INGEN som kommer kunna säga till mig att jag inte kommer att kunna att lyckas i livet. Jag kommer med all säkerhet att bevisa detta för vartenda en utav er som har velat se mig misslyckas, för vartenda en utav er som sa att jag inte kunde, sanna mina ord.

TTYL!
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229