I’M IN CHOCK!

Hej! Nu har jag tagit en paus ifrån planerandet och har köpt mig en välförtjänt Espresso.

En snabb uppdatering om mirakel-gelén är på sin plats tycker jag då jag valde att prova den direkt efter det att jag kommit ut ur duschen igår kväll. Konsistensen är något läskig, I admit, det känns nästan som om att man kletar på hårgelé på ansiktet, and that’s an akward feeling.

Jag väntade som anvisat i 2-3 minuter på att gelén skulle upptas utav huden och därefter använde jag mig utav cirkulerande rörelser för att bli av med alla döda hudceller och TRUST ME, det fungerade. Det kändes så tillfredställande att kunna känna all den hud som trillade av på mina fingrar. Vissa äcklas nog enbart utav tanken men jag är en person som ÄLSKAR att exempelvis rensa pormaskar, finnar och dylikt. En liten udda hobby kan man väl säga.

Tyvärr har jag en tendens att under vinterhalvåret bli väldigt torr kring näsan och denna krämen visste precis vart den skulle arbeta. Min hud har aldrig någonsin känts fräschare men än vågar jag inte hoppas på för mycket. Än så länge är jag dock supernöjd och jag kommer absolut att fortsätta att använda denna varje dag för att så småningom kunna se det slutgiltiga resultatet. I’ll keep you updated!

Skaffa din alldeles egna hos min underbara vän Susanne genom att maila din information till: Info@aquasol.se!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Susanne Andersson
Susanne Andersson ,
Så glad Jag blir att du blev nöjd, vill passa på att säga. Så bra blogg, du är bäst på att skriva och tack för att du delar med dig av ditt liv. Din blogg får mig både att skratta och gråta och stanna upp och reflektera 🌹💕
Marie Hagberg
Marie Hagberg,
Gelen är verkligen superbra! Använder den också regelbundet.
www.hjalpenjournalist.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229