Ingenting att se, jag flyr verkligheten!

Här är ingenting att se, min ångest tar mig bara längre och längre ifrån min omgivning. Jag känner mig så misslyckad, så bortgjord och framför allt så fruktansvärt ensam. Jag kämpar och krigar var dag för att kunna få ett dugligt liv, ett liv värt att leva men min kraft har tagit slut, min kraft finns inte längre kvar. Att ångest kan vara så enormt invalidiserande tror många inte är möjligt men jag är här för att berätta för er att ångest kan verkligen första ett helt liv.

Jag kommer att ta mig upp, jag kommer att ta mig tillbaka, ge mig bara tid att återhämta min så skadade själ. Jag vill fly, fly bort från detta kalla land och kunna släppa alla de krav som vårt samhälle ställer på mig. Jag vill kunna fly till ett land där ingen vet vem jag är, där ingen kommer att döma mig, till ett land där jag kan känna mig fri. Detta är för mig den lättaste utvägen, att fly verkligheten. Vart jag än befinner mig, så är jag fast i min ångestbubbla och oavsett vart jag befinner mig så jag kommer jag aldrig längre i min rehabilitering. Kan man bara pausa livet under dessa jobbiga dagar, veckor och år och komma tillbaka när stormen är över?

Väldigt få förstår vad man går igenom och de som väl förstår har sina egna demoner att kriga emot. Jag känner mig ensam, jag känner mig som den mest ensamma personen i universum just nu. Ha tålamod med mig, jag kommer tillbaka, jag måste bara hitta rätt verktyg för att ta mig uppåt! Som jag alltid säger, livet är värt att vänta på, det får ta den tiden det tar. Detta är min dagliga strid, min dagliga kamp, detta är min och många andras verklighet. Ge oss styrka!

Godnatt!

Gillar

Kommentarer

AsaMansson
AsaMansson,
Du e bäst gumman ❤. Du har så mycket gott i dig o INGEN ska få ändra på det. Vi som känner dig vet vilket gott hjärta du har. Lyssna på oss o inte på andra som bara är o ger negativt.
❤❤❤
EricaMaria
EricaMaria,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229