It’s time to grow some fucking balls!

Ni alla kommer i slutändan att inse sanningen om vilka som stod er nära på RIKTIGT och vilka som enbart använde er som en löpare i ett schackspel. Jag personligen har under de senaste 8 månaderna verkligen insett vilka som är äkta och vilka som är falskare än en LV kopia på Turkiets shoppinggator. Jag är så stolt över de få riktiga vännerna jag har, de få som jag verkligen kan öppna hela mitt hjärta och själ för utan att behöva oroa mig för att bli utblottad för hela omvärlden att se. Jag är så otroligt tacksam för de fina stunderna vi alla delar tillsammans och jag kan aldrig tacka er tillräckligt för all den kärlek ni överöser mig med.

Tiden kommer att utvisa allt, vilka som hade rätt och vilka som hade fel. Tiden kommer att utvisa vad som egentligen har hänt och vilka som enbart har valt att kasta bensin på elden för att trigga igång något. För er som undrar vad detta handlar om så kan jag förklara för er att detta har ingenting med gamla barnsligheter att göra, utan detta handlar om livet i helhet.

En sak ska alla ha jävligt klart för sig, jag skiter i vem du är, du kan vara presidenten, presidentens dotter eller presidentens städerska, I don’t give a fuck. If I don’t like you, I don’t care If you run the world or If the world runs you och samma sak gäller givetvis om jag tycker om någon. För mig så spelar inte personens status någon roll då detta enbart är en ytlig fasad. Allt, precis allt, handlar om personens insida. Utsidan kan man alltid polera och få den att skina men att ha ett rent hjärta är inte lika enkelt. Tänk er för vilka ni väljer att ha i er omgivning, tänk er noga för innan ni öppnar upp er, för en vacker dag så är du endast deras clickbait och ingenting annat.

ÄNNU en gång har jag blivit omtalad på ett negativt sätt på sociala medier, allt för att folk har alldeles för mycket fritid. Jag orkar seriöst inte längre vara någons clickbait, någons hatobjekt eller någons rival. I AM ME, deal with it or let it go. Har man verkligen så mycket hat gentemot mig så kan man i vart fall vara vuxen nog att ta det med mig personligen och inte blockera som den lilla råtta man är. It’s time to grow some fucking balls and it’s time to grow the fuck up!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
BOOM 👊 Word sister!!! 🙏 Där satt den!!! ❤❤❤
nouw.com/jessie84
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229