Jag ångrar inte mig!

Godmorgon! Många har väntat på en uppdatering men med handen på hjärtat så har jag varken haft tid eller lust att kommentera det senaste som har skett även om det har skett offentligt. Två läger har byggts och slagits ihop och gamla ”fiender” ansluter sig till det nya dramat meddetsamma. Oväntat? Inte riktigt.

Till er som såg liven häromdagen, jag ångrar inte mitt beteende eller mina hårda ord. Jag är inte en känslokall människa bara för att jag inte brydde mig om att personen som jag liveade tillsammans med grät utav ånger. Hon valde att hänga ut mig och ta detta offentligt och tillsammans valde vi att AVSLUTA det på samma väg, offentligt. Jag fick min ursäkt och till alla er 800+ tittare som vart i liven, jag tackar er för ert enorma stöd, förutom till de 3% som kallade mig för en känslokall psykopat (I love you to, ni är min drivkraft). Jag är en bra människa men numera tar jag inte längre den skit som kastas på mig. En sak som jag har lärt mig i allt detta är att ingen är att lita på. Jag har min familj och mina närmsta som jag aldrig kommer att lämna. Det är de som är lojala och de är de som vet vad lojalitet står för. Ni är de enda som jag behöver i mitt liv och ni vet vilka ni är!

Till er som vill sänka mig, ni kan dra åt helvete och krya på er för ingen bryr sig om er i vilket fall som helst. Härmed lägger jag ner allt med krig och drama och håller mig till det jag är bra på och det är att finnas och backa upp mina egna samt att arbeta mig uppåt. Till er som i framtiden vill skapa drama, do it, I couldn’t care less. Karma kommer att flå er levandes, inte jag.

Idag har jag valt att lämna alla grupper på Facebook förutom mitt underbara GS (samt ett par andra tjej/ickemän grupper också då dessa ickemän gör mina dagar).

En klok kvinna sa en gång i tiden till mig: visa mig vem dina vänner är och du visar mig vem DU är! Dina ord ekar i mitt huvud och dina ord visade sig stämma till ETTHUNDRA PROCENT!

TTYL!Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
❤❤❤❤
nouw.com/jessie84
Miahacklin
Miahacklin,
Jag vet inte vad som hänt, har inte haft tillgång till Internet, men jag fattar inte hur folk orkar. Jag beundrar dig som kan ta allt skit på ett så bra sätt. Kämpa finaste du❤❤
nouw.com/miahacklin
IP: 82.99.3.229