Jag är påväg uppåt!

Miss Piggy signar in. Nu är vi här igen. Trött som en zombie men kan inte somna men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Idag är det första dagen på ramadan. Ramadan mubarak. Må Allah belöna, skydda och ge alla muslimer styrkan att klara av årets Ramadan.

Detta året kommer jag tyvärr inte att fasta då jag dagligen tar mediciner. Utöver min medicinering så är min hälsa inte i tillstånd att klara av denna påfrestningen även om det är för något gott. Jag kommer givetvis att följa de andra rutinerna under denna heliga månad, allt förutom fastan.

Där är så mycket som jag skulle vilja berätta för er men jag har valt att inte skriva något öppet kring mitt privatliv längre. Under 2 års tid höll jag min föredetta partner hemlig just på grund utav att folk inte kan bete sig. Folk vill jämt förstöra och har man då inte ett stabilt förhållande så kan det leda till en seperation, en seperation som är byggd på lögner.

Folk lyckades dock ändå att ta reda på vem han var och försökte sätta mig i blåsväder, det tackar vi för. Det bästa utav allt är att de kotaktade honom när det redan hade tagit slut. Vad var meningen? Varför kan vissa människor inte bara sköta sitt eget liv och låta andra leva sina egna?

Min framtida partner kommer även han att hållas hemlig, i alla fall tills dess att jag känner mig tillräckligt säker på att vårt förhållande är starkt nog för att klara av alla dessa yttre påfrestningar. Det är så enormt tråkigt att jag inte längre kan dela med mig utav alla mina tankar med er men jag hoppas att ni förstår varför jag har valt att stänga dessa dörrar.

Det enda jag kan säga är att saker och ting börjar att ljusna, saker och ting börjar att hända och jag själv försöker att hänga med i svängarna. Jag börjar bli lycklig, lycklig på riktigt. Jag börjar känna mig uppskattad och omtyckt och all negativ energi börjar sakta men säkert att avta. Ibland behöver man verkligen hamna på botten för att kunna njuta utav livet. När man väl har hamnat längst ner så finns det bara en väg och det är uppåt. Jag är påväg uppåt!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
idaelisabeth
idaelisabeth,
hoppas du får en bra dag!
nouw.com/idaelisabeth
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229