Jag är redo!

Good evening folks, I’m back! Idag har all min vakna tid gått åt att planera min kommande resa till vår vackra huvudstad Stockholm.

Som ni säkert redan vet så åker jag till Stockholm för bloggen och gruppens skull, så idag har jag under flera timmar lyckats planera in en träff med alla mina underbara följare! Den 15de smäller det! Glädjen jag känner är TOTAL, I love EACH and EVERYONE of you, trust me!

Har nu under kvällen även på egen hand lyckats boka hotellet utan några som helst krångel. Kommer i nuläget inte gå ut med vilket hotell jag kommer att bo på.

Jag är så stolt över mig själv och min framgång. Jag slutar aldrig att överträffa mig själv. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag NÅGONSIN skulle ha modet att resa helt på egen hand, but here I come. Denna resa kommer verkligen komma bra till hands, I need to leave, I need to get a new point of view.

Lägger in en bild på mina nya gelé-naglar, för er som har missat dem! They are FABULOUS!

Gillar

Kommentarer

Lejonberg
Lejonberg,
Spännande Josse!!
nouw.com/lejonberg
Elavie
Elavie,
Åh, varför ska jag flytta denna vecka?! Har ju inte möjlighet att åka till Stockholm 😔 Hoppas du får en underbar resa och jag vill läsa om ALLT här 😁
nouw.com/elavie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229