Jag signar ut!

Ingen förstår min smärta, ingen förstår hur svag jag är just nu. Mitt liv hänger på en enormt skör tråd och jag ska vara tacksam att jag tar mig upp på morgonen. Många tror att mitt liv är så fruktansvärt enkelt, många tror att jag skrattar mig igenom dagarna, får gratis-saker och njuter i fulla drag men nej. Jag går sönder, bit för bit, sakta men säkert. Min familj och mina vänner är de som får mig att andas, får mig att klara av dagen, trots alla motgångar och allt hat.

- ”Hora” ”Äckel” ”Fetto” ”Du är ingenting, du är en nolla” ”Hur kan din mamma älska dig?” ”Smuts” ”PATETISKA FITTA” ”Ingen älskar dig” Alla dina vänner kommer att lämna dig” ”Gå och dränk dig” ”Ta livet av dig” ”SUBBA” ”Gris” ”Varför lever du ens?” ”Ta livet av dig på riktigt nästa gång så att vi slipper dig” ”Gå ner i vikt så du ser representabel ut” ”Hoppas du och hela din familj dör” ”Ingen har någonsin älskat dig” ”Alla utnyttjar dig”. - Ja listan kan göras lång.

Ingen vet hur jag har det i mitt privatliv, INGEN. Jag funderar seriöst på att hoppa av alla sociala medier och bara leva ett normalt liv. Ingen förstår mig and no one will ever do. Galan är om 8 dagar men frågan är: finns orken? Hur ska jag kunna le när min själ gråter? Jag är så splittrad, jag är så förstörd. Jag är alldeles, alldeles ensam.

Gillar

Kommentarer

Miahacklin
Miahacklin,
Mitt hjärta blöder när jag läste alla hemskheter folk säger åt dig😢 fy fan, vuxna människor, väldigt skrämmande tanke hurdan nästa generation blir när dom har såna föräldrar. Jag tycker du e en skön underbar kvinna o dessutom vacker som fan😍 massa kramar.
nouw.com/miahacklin
Amanda
,
Människor kan verkligen vara vidriga. Sänder dig styrkekramar och lär bara säga WOW vad fin du är! 😍
Amanda
IP: 82.99.3.229