Jellica gästbloggar - Till alla haters

Hello lovers and haters. Tänkte jag skulle ta mig friheten och kika in här på min älskade väns blogg och skriva några noggrant utvalda ord.

1. Försök att sänka oss hur mycket ni vill. Att sno Josefines förra bloggnamn ".se" kan ha varit det bästa ni gjort hittills, detta gjorde att jag ÄNTLIGEN kunde få koppla ".com" till hennes blogg som jag velat så länge, då det betyder att bloggen blir WORLD WIDE ! Så det är bara en fördel att våga ge sig ut på större jaktmarker än att va sån där bekvämis som jag är och håller mig inuti en rutad box.

2. Ni som trodde att ni kunde gå emellan vår vänskap och sära på oss, ni kunde inte ha mer fel. Likasinnade personer hittar alltid tillbaka till varandra och som i mitt, Jossans och Jessies fall har vi alltid blivit starkare och mer målinriktade i vår vänskap. Idag har vi ett mycket starkare band till varandra än vi någonsin haft. Så all tid ni la på att försöka separera oss var bortkastad energi och tid.

3. När folk försöker förstöra sånt man bygger upp, så finns det två typer av människor - Dom som stoppar huvudet i sanden och ger upp, eller såna som Jossan,  Jessie och jag själv, som tittar på varandra och lägger på ett sånt där stort flin och trycker gasen i botten. Finns inget bättre än att låta hatet bli till bränsle.

Därför är jag faktiskt rätt glad att den eller dom idioterna som skapade en fejk webbshop i hennes namn gjorde som dom gjorde. Ikväll har jag lyssnat på en Josefine som la i femmans växel och tröck gasen i botten. Och vem är snabb på att strukturera upp detta ihop med henne - Såklart jag och Jessie.

Så till alla haters där ute som trodde Josefine Boysen och bloggen hade gått i graven - Sov gott och dröm sött inatt, she's back stronger then ever med en KICK ASS design för att fira sin comeback som queen på sociala medier.

Sleep tight <3

Gillar

Kommentarer

Ayannas
Ayannas,
Man ska verkligen inte ge upp när man möter hat och skit. Det är då man ska visa världen fingret och gasa på! ❤️
nouw.com/ayannas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229