JELLICAS.SE & JOSEFINEBOYSEN.SE - don’t even try!

Godmorgon! För första gången på länge så har jag lyckats att vända mitt dygn. Det känna alldeles underbart. Tänk om jag hade införskaffat detta underbara tyngdtäcke för flera år sedan, vem vet, kanske hade jag varit helt ångestfri idag?

Igår vart en väldigt känslig dag för mig på många olika plan. Min underbara vän Angelica fanns där för mig när jag behövde lätta på trycket och släppa ut alla mina inre demoner. Det var många tårar som föll men de föll för sin sista gång.

Att ständigt få höra och se att andra i samma bransch som mig försöker att ta omvägar för att vinna mina samarbeten känns väldigt lustigt men samtidigt väldigt intressant. Jag har absolut inga problem med att dela med mig utav mina samarbeten men då ska det vara till någon som verkligen uppskattar det och inte hugger mig i ryggen.

Jag har kommit väldigt långt inom en väldigt kort tid och jag förstår att det kan sticka andra i ögonen men min avsikt har aldrig varit att bli någons konkurrens, tvärtom.

Under min änsålänge korta period via sociala medier har jag lärt mig mycket och lärt känna enormt många personer som idag klassas som min familj. En utav dessa är Angelica Tärnsby.

Angelica har krigat sedan den dagen hon satte sin for på sociala medier. Hon har med hårt arbete och engagemang klättrar förbi många toppbloggorskor och influensers. Hon är inte bara min bästa vän utan även en stor inspirationskälla för mig.

Tillsammans med Angelica så rockar vi de sociala medierna, hon på sin erkända och enormt omtalade blogg (klicka här: Jellicas.se) och jag inne i Girlsquad. Tillsammans har vi alltså 2 stora portaler som ger oss så enormt mycket tillbaka. Vi kämpar hårt men vi har enormt roligt på vägen. Vi delar på allt, that’s how we roll! Vartenda samarbetspartner vi har får alltså mer än 200% engagemang ifrån oss, ett team som ingen annan någonsin har skådat.

En tankeställare till alla er som försöker sabotera för oss, don’t even try, we are stronger then that! Ge oss hat och jag kan garantera er att vi kommer att bli starkare och starkare för varje gång! Angelica Tärnsby, jag älskar dig!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229