Jokern

Det kommer dagar då man saknar sitt forna jag. Idag är en sådan dag.
Förr vart jag väldigt framåt, självsäker och driven, men på grund utav vissa omständigheter så har jag med tiden dragit mig tillbaka. This is about to change, I will come back, stronger than ever.

Jokern, du kommer aldrig att vinna, du kommer aldrig att få mig att glömma bort mig själv igen. Jag älskade dig så mycket att jag skadade mig själv. Jag älskade dig så mycket att hela min värld stannade för att få höra dig uttrycka din kärlek till mig. Vad jag inte insåg då vart att du aldrig genuint älskade mig. Du kände aldrig de där känslorna som jag kände för dig. Dag ut och dag in försökte du endast att hitta en anledning till att lämna mig. Vad jag än gjorde, rätt eller fel, blev min dödsdom. Vartenda ärr som jag numera bär i mitt hjärta på grund utav dig kommer att så småningom med tiden att blekna. Min framgång kommer att bli min styrka, mitt botemedel och min livsgnista. Häromdagen skrev du att du trodde att jag redan hade träffat någon ny och att du hoppades på att du själv snart skulle följa mina fotspår och hitta dig en ny partner, en ny Harley Quinn. But I’m here to tell you otherwise. Jag behöver inte en man i mitt liv för att kunna känna glädje, jag behöver inte en man för att kunna leva mitt liv. Jag har mig själv och det är min absolut STÖRSTA styrka. Du fick ditt eget och du valde att kasta mig och gå din egen väg. Från botten utav mitt hjärta, jag hoppas att du en dag inser vad du har kastat bort. Du kommer garanterat att ersätta min plats och ge den till någon annan men du kommer också komma att inse hur bra du egentligen hade det vid min sida. LÅT ALLA SE, låt alla se vad vi hade. I don’t care anymore.

Slänger in en gammal bild på mig, då jag vart som starkast i mig själv! I miss that person, each and everyday. I will be back, I’m on my way to find myself again.

Gillar

Kommentarer

Stalker
Stalker,
💓
Miss_Bergstrom
Miss_Bergstrom,
Det är han som förlorat, inte du! Du har vunnit, och helvete vilket pris du får 🙏🏻❤ Du är så stark, så underbar och så jävla unik! Bäst! ❤
IP: 82.99.3.229