Jokerns födelsedagshälsning!

Inatt valde du att döda vartenda känsla jag hade kvar för dig. Att en person kan sjunka så lågt som du gjorde är i mina ögon helt ofattbart. Jag älskade dig med hela mitt liv och du sände mig mot döden, bra jobbat, Jokern.

Det räckte tydligen inte med att dumpa mig när jag gick igenom mina värsta dagar och fortsätta med att skicka hat till mig via mina sociala medier. Du bad mig dra åt helvete och du svor på att du aldrig någonsin ville se mig igen men ändå senast för TVÅ dagar sedan skickade du en video till mig som du så fint hade satt ihop på oss två. Vad menar du? Har jag gråtit för lite? Knaprat för lite piller? Skadat mig själv för lite?

Det räckte inte med att pissa på mig om och om igen, utan idag tog du allt ytterligare ett steg längre.

Du valde idag, på min födelsedag att skicka en födelsedagshälsning till mig via en utav mina väninnor. Ditt meddelande började bra men slutade i misär. ”Idag fyller en mycket speciell person år. Tyvärr kommer vi aldrig kunna fira denna dagen tillsammans igen.”

”Önskar dig en jävligt bra födelsedag, mycket bättre än den jag fick och hoppas att du får en bra dag med dina vänner och din familj. Hoppas också att du har kommit på planer på hur du ska gå vidare med ditt liv, för det lär aldrig bli vi igen.”

”Jag vet också att du aldrig kommer att glömma mig oavsett hur mycket du än försöker.”

Konklusion av ditt meddelande: Du önskade mig den pissigaste födelsedagen någonsin. Inte ens på min egna dag, efter allt skit som har cirkulerat kring mig och min familj, lät du mig vara lycklig. Du vart tvungen att pissa på mig ytterligare en gång till, allt för att sänka mig lägre än någonsin. Min största gåva till dig är mitt hjärta, mitt liv och mina andetag och nu vill du att mitt hjärta ska sluta slå, mitt liv ska ta slut och att mina andetag ska bli mina sista. Tack!

Gillar

Kommentarer

Frida
Frida,
Till den labila killen som inte kan bete sig, skaffa lite självrespekt och låt tjejen vara. Tråkigt att du ska behöva uppleva sånt svek och ont Josephine, jag är på din sida ❤️
Cazzandra
Cazzandra,
Va fan är det jag läser? På riktigt!! 😣 Hur jävla patetisk är man som människa när man kläcker ur sig sådant och dessutom skickat en video för att trycka på mer punkter. Äckliga as till människa som skriver sådär. Nej sådana killar som honom kommer aldrig bli något annat än en liten snorvalp för en riktig man hade aldrig någonsin betett sig på det viset. En man är något du aldrig kommer att bli för du vet inte innebörden av vad en riktig man är! Blir uppriktigt ledsen och förbannad på samma gång när man läser hur du manipulerar situationen och är trevlig men undermeningen är kränkande o nedlåtande! Ja man kan älska någon o ha svårt och släppa taget men bara för det så innebär inte det att du är den bästa eller kommer va den bästa i hennes liv. Du verkar va det värsta o det är ju bra för Josefine att hon slipper en sådan manipulativ åsna rent ut sagt! Lovar dig att hon kommer hitta sin kärlek igen och då står du där med skägget i brevlådan och ser dum ut när du i princip önskat både livet ur henne och att hon aldrig kommer må bra igen. ✌ Josefine du är värd så mycket bättre än denna snorvalpen till kille. ❤ Gå med huvudet högt och framåt. Vänd dig aldrig om igen för han är inte värd dig övht.!! Kämpa på du är fantastisk ❤😉
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229