Karma is a bitch!

Hej! Nu vart första steget taget, utrensningen is ON! Ärligt talat, från botten utav mitt hjärta, det kändes så skönt! Jag har äntligen fått min första upprättelse. Like I told you, I am your karma.

En sak ska alla ha klart för sig och det är att när jag väl älskar någon, så älskar jag med hela mitt hjärta och med hela min själ men när denna någon skadar mig eller min familj, då övergår denna kärlek till hat och i dessa situationer så kan inte ens Gud stoppa mig ifrån att ge tillbaka.

Jag har äntligen börjat rodda i mitt liv, jag har äntligen börjat återfå min kontroll. Jag är en person som alltid vägrar släppa taget, en person som kämpar in i det sista men nu hädanefter är det stopp för detta. MIN hälsa måste gå först och i den skiten jag sitter i just nu så är det utav största vikt att jag håller mig vid medvetandet. Den senaste veckan har jag gjort många saker som tyvärr har sårat de i min omgivning. Till mitt försvar så har det varit min enda tillflykt för att kunna må bättre, min tillflykt för att kunna ta mig framåt. Vissa metoder funkar bättre än andra.

Utrensningen kommer att fortsätta, it’s not over yet. Jag kommer att fortsätta utöva min hämnd tills dess att jag har återfått min kontroll. Jag är så fruktansvärt trött på att ständigt bli nedtryckt och åsidosatt. Jag är så fruktansvärt trött på att bli behandlad som smuts under människors skor, jag är trött på att bli stampad på. Jag är en människa, precis som alla andra.

Igår gick jag live för första gången på väldigt länge och den responsen jag fick betydde så enormt mycket för mig. Ni gav mig så fruktansvärt mycket kärlek och respekt att jag efter livens slut, blev rörd till tårar. Jag känner mig så enormt ensam men med er vid min sida så kände jag mig starkare än någonsin. Ni är bäst!

Till alla er som undrar vart Jokern har tagit vägen, kan ni vara vänliga och sluta ställa dessa frågor? Med respekt till mig så ber jag er att inte nämna denna personens namn då denna personen valde att lämna mig när hela min värld rasade. Jokern finns inte längre, Jokern är död. Om en person genuint älskar sin partner så lämnar den person inte en när man behöver den som mest. Jag har skrikit, gråtit, skadat mig själv och min familj i ren panik och frustration över den situationen jag sitter i men ändå så valde han att kasta in handduken. Allt på grund utav ett litet tjafs. It’s okey tho, it’s all good. En dag kommer karma att slå tillbaka och han kommer att få känna min smärta och den dagen ska jag be till Gud att han står alldeles ensam och övergiven, precis som mig.

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
❤❤❤❤
nouw.com/jessie84
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229