Karma will bite you right back!

Godmorgon sunshines! I skrivande stund så sitter jag på tåget som bär av mot Stockholm till min vackra drottning Angelica och hennes man. Jag kommer att vara framme vid cirka 15.00 och checkar då direkt in på Sheraton. Lite lyx i vardagen måste man få ha.

Imorgon bär det av till gala med mitt favoritpar, helt amazing! Det mest sorgliga i det hela är att folk försöker att förstöra mitt humör och försöker att sänka mig, ännu en gång. Dessa personer har nog inte förstått att jag redan har tillräckligt med haters, jag är härdad vid detta laget. ”I’m searching for new haters, my old ones started to like me”.

Jag vaknade upp imorse i hopp om en fridfull morgon men såg då direkt att mitt namn, än en gång har använts för att skapa drama. Denna gång anklagas jag (utan att kunna försvara mig) för att hängt ut någon med ett fejkkonto. Jag ska alltså enligt pantertanten ha hängt ut en person som jag inte ens känner, wow, IQ-nivån vart troligtvis inte den högsta.

Denna grupp som tillåter dessa uthängningar (samt blockerat mig privat och i gruppen) har i dagsläget runt 1000 medlemmar. Skaparen till denna grupp har fått så enormt mycket stöd ifrån oss i teamet bakom GS, både privat och i gruppen men who cares? Respekt och tacksamhet är väldigt sällsynt nuförtiden, tyvärr. Nu ska jag fortsätta min resa och låta pantertanterna och dessa andra nedvärderande icke-män få fortsätta sin shit-storm. När sanningen kommer att komma fram vem som EGENTLIGEN ligger bakom detta såkallade fejk-kontot, då kommer jag att KRÄVA en offentlig ursäkt, tills dess, lutar jag mig tillbaka och låter karma ta hand om dem.

TTYL!

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Karma will fix it 😉!
nouw.com/tiffanykarlsson
MatildaWaern
MatildaWaern,
Karma säger jag bara 😊
nouw.com/matildawaern
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229