Kissie och blondinbella ringde

Nätmobbning, tillåt mig att skratta. Skratta med mig gott folk, komikerna har klivit upp på scenen.
Ni säger att folk använder sig utav sina höga positioner för att få fler anhängare vid nätmobbning men vad sitter ni och sysslar med just nu i skrivande stund? Ni är inte ett dugg bättre, långt ifrån.

I 1 veckas tid har ni tagit er tid till att skriva om mig, anklaga mig och skända min redan så nakna kropp. Njuter ni utav att era sidvisningar blir fler och fler? Dessa kommer sakta men säkert försvinna när de inser att dramat är dött! Siffrorna kommer att rasa när folk ser vilken dubbelmoral ni kör med. Den som kommer komma ut starkare ur detta det är jag, så tänk om tänk rätt. Girlpower eller shitpower, det är frågan. Sprid vad ni vill, printa, kopiera, fotografera,TATUERA in allt, because I dont give a fuck. Ni är 7 personer mot 1 och ni vägrar ta något privat då ni har blockerat mig. Jag är i chock. Bokstavligt talat.
Jag är en äcklig person, jag är vidrig, falsk, dåligt uppfostrad, kliver över lik, något mer? Tell the world men glöm inte bort att vara ärliga med er egna inblandning. Jag är tillräckligt vuxen för att inte sprida saker via internet, så ska ni ha ett koncept emot nätmobbning så borde ni verkligen stanna upp och tänka på vad det är ni gör och har gjort i 1 veckas tid. Just saying!

Uppgradera inte er själva genom att nedvärdera andra, that’s not the right way to get to the top!

Jag tror att kissie och blondinbella återkallade sitt bloggkrig för flera år sedan, maybe I’m wrong.

Godnatt alla haters!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229