Kliva på lik!

Dessa eviga topplistor, detta eviga krig som aldrig tar slut. Varje dag sitter folk som fastklistrade framför topplistans resultat på vem som är dagens topp 200, and I don’t blame them, jag själv vart likadan. Jag krigade varje dag för att aldrig lämna topplistan och inte en enda gång har jag trillat av den sedan jag kom dit, vilket självklart glädjer mig men samtidigt så insåg jag hur mycket det krävdes för att komma dit och stanna där. Nu på sista tiden har jag dock insett vad som verkligen är det viktigaste i mitt liv och vart jag borde och skall lägga mina prioriteringar. Jag kommer inte längre kriga för att ligga på någon lista överhuvudtaget, detta är mitt personliga krypin där de som vill läsa om min resa, mina nedgångar samt framgångar kan känna sig hemma, resten kommer endast för drama and it ain’t worth it. Jag kommer aldrig kliva på lik för att hamna på någon lista, så nu vet ni det.

Jag kommer aldrig att lägga ned varken min grupp eller min blogg då de har kommit att bli en del utav mig, ett ställe där jag kan fly verkligheten och enbart fokusera på att prestera och socialisera. Däremot så kommer jag att spendera mer tid på min familj och min omgivning samt kolla upp vilka olika jobb-möjligheter jag har inom olika branscher. Den senaste veckan har jag fått ett fantastiskt jobberbjudande som är väldigt svårt att motstå, trots att jag är sjukskriven på grund utav min psykiska ohälsa. Problemet kvarstår dock att jobbet är i Stockholm men för min skull så kvittar det vart jag bor för tillfället. Jag kommer självklart att kolla upp detta närmre och har än sålänge inte tackat nej,

Nu är man på resande fot igen, vart bär det av denna gången? I’ll update you!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Miahacklin
Miahacklin,
Hej fina du♥ tänkte fråga dig om jag skulle få komma tillbaka till girlsquad, hittar inte den?? Kan du isf lägga mig i gruppen, om det nu e ok att jag kommer tillbaka?
Älskar att följa din blogg, du vågar verkligen öppna dig o visar alla dina känslor på gott o ont. Ha en skön kväll o hoppas du kan sova någorlunda i natt, vet att du har svårt att sova. ♥♥
nouw.com/miahacklin
Josefineofficial
Josefineofficial,
Hej fina Mia ska absolut lägga in dig igen ❤️ Ja jag hoppas på bättre sömn inatt! 🤲🏼
nouw.com/josefineofficial
Ayannas
Ayannas,
Hej där! Jag har insett rätt fort att det måste krävas ett jävla jobb för att synas i bloggvärlden. Man måste liksom hålla sig på topp hela tiden och verkligen ligga i. Men det är ingenting för mig. Jag skriver för att jag mår bra av det, för att jag vill rensa tankarna och för att nå ut till dem som vill läsa. Jag håller helt med dig om att folk verka vilja kliva över lik för att komma någonstans och det är en mentalitet som jag inte klara av. Jag är hellre den som pusha och jobba i bakgrunden.

Btw pm:ade dig, det är jag som är Ayanna Healingbear på Fb, för att gå med i Girlsquad igen ❤️❤️
nouw.com/ayannas
IP: 82.99.3.229