Kriget som aldrig tar slut

Dear hater, make me famous!

Du kommer aldrig att kunna vinna detta krig min fina vän. Att du, inte kan vara man nog och prata med mig privat utan måste komma in med ett fejkat alias och kommentera min blogg, det säger så mycket mer om dig än vad det gör om mig.

Turligt nog så loggas VARTENDA IP-adress här inne på denna portal, så det tog inte lång tid för mig att kontrollera och lista ut vem denna fina internet-krigaren var.

Jag har absolut ingenting att dölja, vi alla ser händelser på olika sätt, så med all respekt till dig, du tror nog att jag har gjort dig mer fel än vad sanningen säger.

Jag har valt att hålla vissa delar utav mitt liv så privat som möjligt då jag har så många fantastiska och unika besökare som vill följa MIN resa och MINnFRAMGÅNG, inte mitt förflutna.

Vi alla vet hur det kan gå för en person, när de försöker få sina 2 minutes of fame. We don’t even want to go there, do we? Ett tips från coachen är att aldrig bygga dig ett namn byggt på uthängningar fyllda utav hat, för THAT’S not gonna float your boat!

Tror du, att du kommer att få mig att falla så tror du alldeles fel min vän. Jag är starkare än någonsin och din ignorans UTANFÖR det sociala nätverket bevisar en del. Dear hater, YOU make me famous!

Jag har valt att radera denna negativa kommentar ifrån min blogg och har istället skapat en mapp i min dator där allt skräp hamnar. Anledningen till detta är simpelt, - min blogg är min fristad, min egna oas, ett ställe där jag ska kunna lätta på mitt hjärta och kunna inspirera andra till en framgångsrik vardag. Jag vill kunna läsa alla era underbara kommentarer och slippa behöva se den här skiten ta plats i kommentarsfältet bland all er kärlek. Hoppas att ni förstår.

Jag har valt att lägga upp personens kommentar då jag absolut inte har något att dölja. Jag kommer varken förfina eller försköna någonting, so here it goes!

NU TAGGAR VI STOCKHOLM!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229