Ljuvlig doft i hemmet

Zup my followers, I love you all!
Städningen idag gick verkligen inte som planerat. Jag hatar när jag tappar min energi och fokuserar på att sova bort dagen istället för att göra något produktivt.

Jag har i varje fall lyckats diskat all min disk och städat undan det värsta men någon storstädning blev det inte.

Någon mer än jag som älskar doftljus och doftspray för att ge ert hem en magisk touch? Well, obviously I do! Jag har nog provat de flesta sorters doftljus men som med allt annat så har man alltid en favorit och mitt favorit-doftljus är ifrån märket Woodwick med doften linen (nytvättat). Det finns verkligen inget bättre än att hemmet luktar nytvättad tvätt!

Utöver doftljus så älskar jag att parfymera mina gardiner, mattor samt min soffa. Oftast så använder jag sköljmedel utblandat med vatten som jag lägger i en sprayflaska och går loco på alla mina textiler.

Då och då brukar jag även använda mig utav vanlig parfym eller body-mist för att parfymera, crazy I know! Dock får man vidta största försiktighet så att man inte förstör textilerna pågrund utav alkoholen i parfymerna.

Häromdagen när jag vart i underbara Göteborg så införskaffade jag mig en body-mist ifrån VS (Victoria secret) med doften mango. Den är uppriktigt talat LOVLEY, så behöver jag säga till er vad mitt hem luktar just nu?

Vad gör NI för att få en ljuvlig doft i ert hem?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229