Magic Candle, hot or not?

HEY! Då vart det dags för mig att försöka mig på mitt allra första inlägg här! Känner mig aningen nervös, då det var år och dagar sedan mina tankar kom till skrift, but here is goes!

Härom veckan såg jag en annons på en utav facebooks 1000-tals grupper om något som kallas för ”Magic Candle”. Blev nyfiken att kika närmre då jag ÄLSKAR levande ljus (och ingen gör väl reklam för ett levande ljus OM det inte är något extraordinärt?). Blev ganska snabbt imponerad då detta vart ett för mig ett HELT nytt koncept! Ljuset, som förövrigt är ett doftljus med doft utav din favoritparfym, ligger lyxigt förpackat och är gjort utav sojavax. PERFEKT för mig som försöker leva med så lite gifter som möjligt i vardagen (förutom mitt enorma kaffeintag)! Vad som dock skiljde detta doftljus ur mängden vart att man får en gåva INUTI sojavaxet! Ja du läste rätt! När du tänder doftljuset och sojavaxet har smällt en aning så kommer ett litet aluminiumpaket att börja framträda. I detta aluminiumpaket hittar du ett smycke i antingen äkta silver eller guld till ett värde utav 250-2500 kronor. Galet va? I know! Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! Jag trodde inte mina ögon. Detta var motsvarigheten för Kinderägg (snäppet dyrare dock) fast för oss vuxna!
Jag valde att meddetsamma kontakta företaget för att se vad det fanns för eventuella möjligheter till ett samarbete där min grupp kan lotta ut ett utav deras doftljus GRATIS!
Jag älskar att ge mina medlemmar det bästa och att sedan se en lycklig vinnare kan göra hela min vecka! Sagt och gjort, jag lyckades fjäska till mig ett ljus (jag kan vara otroligt charmig, tro det eller ej).
Så för er som ännu inte har tävlat, glöm inte att följa reglerna så kanske DU blir den lyckliga vinnaren!
Gruppen jag har startat heter Girlsquad och vi ligger just nu på stabila 45.550 medlemmar! Join us today!

Inte dåligt för att vara mitt första inlägg va? Måste medge att jag klarade detta galant! Nu är det dags att sova, mitt koffeinfria kaffe är nu slut och sängen väntar på att min varma kropp ska gosa ner sig! Kärlek och resepekt folks!

Gillar

Kommentarer

Stalker
Stalker,
😊💕
Michaela Lejonberg
Michaela Lejonberg,
Jag är redan med o tävlar o hoppas på tur!!
Hoppas du sovit gott!! Kram
lejonberg.blogg.se
IP: 82.99.3.229